Grafite tri sedmice van terena
Grafite pauzira najmanje tri sedmice

Grafite tri sedmice van terena

Adnan Beganović

Nakon sjajne pobjede u prošlom kolu nad Frankfurtom, ekipa naših Zvjezdana Misimovića i Edina Džeke suočena je sa velikim problemima.

Naime, nakon saznanja o bolesti Dejagaha, Wolfsburg će u narednom periodu morati nastupati i bez svog najboljeg strijelca, Brazilca Grafitea.

Brazilski napadač operisao je meniskus, te će izvan terena biti najmanje tri sedmice. Grafite će tako propustiti naredne utakmice u Bundesligi kao i duele u Kupu UEFA-e sa francuskim Paris Saint Germainom.

Napadač Wolfsburga u dosadašnjem dijelu Bundeslige postigao je 12 golova, dok se u evropskim takmičenjima 3 puta upisao u listu strijelaca.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.