Grahovac: Došli smo po bodove

Premijer liga, 12. kolo

Grahovac: Došli smo po bodove

Adnan Beganović

Pred fudbalerima Borca su dva teška susreta u Premijer ligi i u Kupu BiH. Prvo će u nedjelju aktuelni prvak igrati u gostima kod GOŠK-a, a dva dana kasnije će na Koševu protiv Sarajeva igrati prvi meč četvrtfinala Kupa BiH.

Trener Stojnić na raspolaganju će imati gotovo sve igrače, a u crveno plavom taboru ističu da će u Gabeli sve učiniti da dođu do bodova.

"Za nas je ovo važna utakmica u kojoj moramo potvrditi da je kriza i definitvno prošlost. Čeka nas jedan neugodan rival i čovjek koji nam je jedno vrijeme bio trener. Znamo dobro Milomira Odovića, ali poznajemo i svoje kvalitete i ne sumnjam da ćemo biti na visini zadataka te da ćemo u Hercegovini da potvrdimo epitet aktuelnog prvaka. U Gabelu idemo po bodove", rekao je mladi reprezentativac i član Borca Srđan Grahovac.

Od povreda su se oporavili Stakić i Bućan koji će gotovo sigurno da budu u kombinaciji za tim koji će se suprostaviti GOŠK-u.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti