Srđan Grahovac pred duel sa Makedonijom

Grahovac: Momci će dati sve od sebe za pobjedu

Naša mlada reprezentacija sutra će odigrati prijateljski susret sa vršnjacima iz Makedonije.

"Pa kao što vidite teren je težak vremenski uslovi nisu baš najbolji. Svi se nadamo fer i korektnoj utakmici i vjerujem da će momci dati sve od sebe da ostvarimo najbolji rezultat," rekao je Grahovac.

 

Dotakao se Grahovac i duela sa Makedoncima za koji kaže: "Pa znate kako je svaki internacionalni protivnik je dobar protivnik, a Makedonija je susjedna zemlja sa Albanijom, što je otprilike neki isti menatalitet, a sve ekipe na balkanu igraju na sličan način, tako da će Makedonija biti pravi protivnik," riječi su Grahovca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti