Granada i Espanyol podijelili bodove

Susret je završen bez golova

Granada i Espanyol podijelili bodove

U prvom susretu današnjeg programa španske Primere sastali su se Granada i fenjeraš Espanyol. Ekipe su podijelile bodove, a susret je završen bez golova.

Granada je bolje ušla u susret i stvarala prilike pred golom Espanyola. Najopasniji igrač Granade na startu susreta bio je Rumun, Gabriel Torje. Prva prava prilika za Espanyol tek u 31. minuti susreta. Joan Verdu je isprobao svoj udarac, ali je bio neprecizan. Do kraja prvog poluvremena bolji je protivnik bio gost iz Barcelone, ali rezultat se nije mijenjao. 

 

Domaćin i drugo poluvrijeme otvara bolje, opet je najopasniji pojedinac u redovima Granade, Gabriel Torje. Imali su i gosti svoje prilike, ali nisu zatresli mrežu Tona. Vrata svog gola zaključao je i na drugoj strani, Alvarez, pa je utakmica završena najnepopularnijim rezultatom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti