Grandin potpisao za CSKA Sofiju

Mladi Francuz u Bugarskoj

Grandin potpisao za CSKA Sofiju

Edmir Škorić

CSKA Sofija pojačala se navalnim igračem veznog reda Elliotom Grandinom, koji je potpisao ugovor na osmanaest mjeseci. Grandin je ranije igrao za francuski Marseille.

Elliot Grandin (22) u Sofiju dolazi kao slobodan igrač, nakon što je u septembru prošle godine raskinuo saradnju sa Olympique Marseilleom. Bivši U-21 reprezentativac Francuske potpisao je osamnaestogodišnji ugovor nakon što je u srijedu kasno okončao liječničke preglede.

Grandin je ranije nastupao za Caen i Grenoble, a ovog je januara prvo pojačanje CSKA, kojeg od nedjelje vodi trener Ioana Andone. Podsjetimo, CSKA je druga momčad Bugarske sa 31 osvojenim bodom, četiri manje od vodećeg Litexa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.