Granero: Mourinhu podrška do smrti

Granero: Mourinhu podrška do smrti

Edmir Škorić

Esteban Granero, vezni nogometaš Real Madrida, tvrdi kako trener Jose Mourinho ima podršku svih igrača.

Podsjetimo da je Mourinho dobio salvu zvižduka nakon 2:1 poraza od Barcelone na Santiago Bernabeu u prvom susretu četvrtfinala Kupa kralja. Navodno je došlo do sukoba između trenera i igrača, međutim čini se da The Special One uvažava veliku podršku svojih izabranika.

"Mourinho je vrlo poseban. On stvara jak odnos s igračima i zbog njega smo na vrhu. Slijedit ćemo ga do smrti i ići u istom pravcu", rekao je Granero.

Granero se povezivao s Liverpoolom i dosta se nagovještavao njegov odlazak zbog slabe minutaže, ali ipak Argentinac smatra da nema problema.

"Uvijek sam se osjećao važnim. Taj osjećaj nije prisutan samo kada igram. Činjenica da ste dio momčadi čini vas važnim. Moram uvijek biti sprema jer imamo kratku momčad i mogu biti potreban za igranje u bilo kojem trenutku".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.