Granero neće napustiti Real

Granero neće napustiti Real

Menadžerska agencija koja zastupa Realovog igrača Estebana Granera saopštila je da ovaj igrač neće napustiti Santiago Bernabe ove zime.

Za Granera se sve više interesuje ekipa Liverpoola, koja pokušava iskoristiti činjenicu da Granero rijetko igra kod trenera Josea Mourinha.

Osim Liverpoola, za Granera je interesovanje pokazala i Malaga, čiji bogati vlasnici namjeravaju dodatno osnažiti svoju ekipu.

"Granero će ostati u Real Madridu, to je stoposto sigurno. Igrao je 65 minuta u pobjedi nad Athletic Bilbaom i možda će mu trener u budućnosti davati više pažnje", saopštila je agencija IBTimes UK Sport.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.