Granqvist: Znam da me Milan i Inter žele

Švedski defanzivac otkrio

Granqvist: Znam da me Milan i Inter žele

Odbrambeni igrač Genoe, Andreas Granqvist izjavio je da se talijanski giganti, AC Milan i Inter zanimaju za njegove usluge te bi ga voljeli u svoje redove dovesti već ovog ljeta.  

Šveđanin je u Genou došao u junu 2011. godine te je sjajnim partijama ove sezone, privukao interes velikih talijanskih klubova.

 

"Znam da sam na njihovoj listi želja. Vidjet ćemo šta će se desiti, a ovo pokazuje da sam imao sjajnu sezonu u Genovi", kazao je Granqvist te je dodao za kraj:

 

"Sljedeće sedmice ću se sastati sa mojim agentom, Martinom Dahlinom i razgovarat ćemo o opcijama. Bilo kako bilo, sretan sam u Genovi.

 

Granqvistova Švedska nije uspjela da se plasira u četvrtfinale Eura 2012, ali je u trećem kolu grupne faze uspjela da savlada Francusku sa 2:0.

 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.