Grant: Terry nije rasista

Grant: Terry nije rasista

Nekadašnji menadžer Chelseaja Avram Grant tvrdi da John Terry nije rasista, bez obzira na sukob sa igračem QPR-a Antonom Ferdinandom.

Kapiten Chelseaja nije proglašen krivim na suđenju u julu, ali je i dalje na meti Engleskog fudbalskog saveza, zbog čega je i prekinuo reprezentativnu karijeru.

"Niko ne misli da je John Terry rasista, tako da bi FA trebao ovaj slučaj konačno završiti. John je borac i uvijek je igrao srčano za reprezentaciju, tako da me je njegova odluka o povlačenju iznenadila. Međutim, on nije dijete, zna on jako dobro šta radi. Jednu stvar koju moram podcrtati u vezi Terrya jeste da on nije rasista, on je jako dobar čovjek", rekao je Grant.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.