Grant: Teško ćemo ostati u ligi

Na Upton Parku vlada zabrinutost

Grant: Teško ćemo ostati u ligi

Edmir Škorić

Agonija West Hama se nastavila jučerašnjim porazom od Newcastlea na svom Upton Parku (1:2).

Čekićari su na poluvremenu vodili pogotkom napadača Carltone Colea, ali su Svrake preokrenule preko Kevina Nolana i Andrewa Carrolla.

"Mislim da ćemo teško ostati u ligi", kazao je trener West Hama Avram Graant, što dovoljno govori o problemima koji vladaju Uptonom.

"Sada nam ostaje 30 utakmica, ali te igre su u naredna dva mjeseca moramo pobjeđivati. Siguran sam da to možemo učiniti. Vlasnici kluba su strpljiv i znali smo da će ova sezona biti teška, ali danas nismo odigrali dobro. Ponekad ne znam razog naše loše igre".

Grant je kazao kako je Matthew Upson povrijedio koljeno, no nada se da "povreda nije onakva kakvu je zadobio Tottenhamov stoper Ledley King.

West Ham je posljednjeplasirani u Premiershipu nakon devet okončanih utakmica. Čekićari imaju samo jednu pobjedu, te ukupno šest bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.