Grčka ekspedicija otputovala u BiH
Foto: Gazzetta.gr

Večeras trening na Bilinom polju

Grčka ekspedicija otputovala u BiH

Teme:

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će sutra u 20:45 sati na Bilinom polju ugostiti reprezentaciju Grčke u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a izabranici Michaela Skibbea, zajedno sa stručnim štabom su jutros krenuli put Bosne i Hercegovine.

Među grčkim reprezentativcima vladala je odlična atmosfera, a saigračima su se u avionu pridružili i suspendovani Tzavellas, Tachtsidis i Samaris koji su izrazili želju da u Zenici pruže podršku svojim reprezentativnim kolegama.

Očekuje se da će Grci svakog trenutka sletiti na tlo Bosne i Hercegovine, a već u 17:30 sati će biti održana press konferencija grčke reprezentacije.

Nakon press konferencije, Grci će odraditi i prvi trening na stadionu Bilino polje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi