Gredić protiv Memića, Željo dobija novog trenera?

Burno na Grbavici

Gredić protiv Memića, Željo dobija novog trenera?

Na posljednjoj sjednici Predsjedništva FK Željezničar održanoj prije dva dana bilo je jako burno. 

Naime, na sjednici se između ostalog raspravljalo i o novom šefu stručnog štaba, Almiru Memiću, čijim imenovanjem nije zadovoljan predsjednik kluba Almir Gredić. 

Naš izvor iz Predsjedništva kluba tvrdi da Gredić nije za to da ekipu s klupe predvodi Memić, te da je sa svojim stavom upoznao i ostale članove Predsjedništva kluba sa Grbavice. 

Nakon njegovog izlaganja došlo je do oštre diskusije, padale su i oštre riječi, a nastavak sjednice zakazan je za ponedjeljak. Na toj sjednici Željo bi mogao dobiti novog šefa struke, a ako je suditi po toku posljednje sjednice moze se reći da se Plavi već nalaze u velikim problemima, iako Amar Osim, sada već bivši menadžer, još uvijek nije otišao u Katar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.