Green traži od suigrača da ga vrijeđaju

Kako bi što bolje branio

Green traži od suigrača da ga vrijeđaju

Edmir Škorić

Ako nekom nije lako u West Hamu ovih dana, to je onda golman Robert Green kojeg je "proslavio" pogodak primljen protiv SAD-a u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva.

No, Robert Green zna šta ga čeka, a i sam je zamolio suigrače da ga vrijeđaju tokom treninga, kako bi se što bolje mogao koncentrisati.

Engleski reprezentativni golman je, prilikom izvođenja penala na treningu, zamolio suigrače da stanu iza gola i da ga prozivaju, odnosno vrijeđaju. Vidjet ćemo hoće li ova metoda uspjeti već 14. avgusta, kada West Ham igra sa Birmignhamom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.