Gremio želi Rodrigueza i Burdissa

Gremio želi Rodrigueza i Burdissa

Teme:

Paulo Pelaipe, direktor Gremia, potvrdio je da je brazilski klub poslao ponudu Portu za urugvajskog krilnog igrača, Cristiana Rodrigueza.

Urugvajac povezivan je sa odlaskom iz portugalske ekipe nakon što se sukobio sa trenerom Vitorom Pereirom, no nedavno su izglađeni odnosi.

Pelaipe, otkrio je da je Gremio, osim ponude za Rodrigueza, poslao ponudu i za Guillerma Burdissa, člana Arsenal de Sarandija i brata dosta poznatijeg Nicolasa Burdissa.

"Poslalo smo dvije službene ponude. Agent koji je u pregovorima sa Portom kaže da nedostaju neki papiri. Imat ćemo odgovor u narednih nekoliko dana. Za Burdissa pregovaramo izravno sa Rosariom, koji su vlasnici polovine njegovog ugovora", rekao je Pelaipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti