Grenoble pregazio PSG

La Championnat, 35. kolo

Grenoble pregazio PSG

Adnan Beganović

Večeras su odigrana dva susreta 35. kola francuskog fudbalskog prvenstva. Grenoble našeg Mehemda Baždarevića, iako je već ispao iz društva najboljih, pred svojim navijačima sa 4:0 je svladao PSG, dok su Monaco i Le Mans odigrali bez pobjednika (1:1).

Momčad našeg Mehmeda Baždarevića možda je odigrala i najbolji meč u sezoni. S ubjedljivih 4:0 Grenoble je razbio Monaco, a Battles je u 26. minuti "očepio" goste iz Kneževine. Pred sam kraj poluvremena, tačnije u 44. minuti Dieuze je pogodio za 2:0.

Dvadeset minuta u drugom dijelu trebalo je Grenoble da postigne treći pogodak. grala se 65. minuta kada je Akrour rješio sve dileme oko pobjednika ovog susreta, a samo četiri minute kasnije Ljuboja je pogodio za konačnih 4:0.

Monaco i Le Mans su podijelili bodove. Gosti su poveli preko Dossevija u 10. minuti, a pogodak za konačnih 1:1 postigao je Maazou početkom drugog dijela, tačnije u 48. minuti.




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.