Italijani su nam "izabrali" novog selektora!

Gaf ili?

Italijani su nam "izabrali" novog selektora!

E. Škorić

Srbija će u četvrtrak igrati finale baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo i selektor Orlova Ljubiša Tumbaković na pragu je velikog rezultata.

Orlovi će ugostiti Škotsku i na pragu su odlaska na Euro 2020 (koji se zbog pandemije koronavirusa igra naredne godine), a selektora Tumbakovića su Italijani, valjda greškom, proglasili selektorom BiH?!

Portal football-italia.net je Tumbakovića predstavio kao bh. selektora. Pojedini portali u Srbiji pitaju se da li je u pitanju gaf ili možda Italijani znaju nešto više. Naravno, riječ je ipak o gafu, Tumbakovića teško možemo očekivati na klupi Zmajeva, iako će uskoro naša selekcija u potragu za novim selektorom-

Football-Italia je citirao Tumbakovića koji je govorio o komplikovanoj situaciji u kojoj su se našli Milenković i Vlahović, igrači Fiorentine kojima je navodno zabranjeno da putuju u Beograd zbog pandemije koronavirusa, ali oni su svejedno odlučni da u četvrtak budu u timu Srbije.

Top Komentari

Mackintosh
Srbija ce pregazit Skote. Igraci im bjeze iz kluba bez dozvole da bi igrali za reprezentaciju. A ovi nasi dodju na tulumbe i baklave, na zderanje i jos se vuku po terenu protiv neke Sjeverne Irske. Razlika.
5 2
kukuruz
Sretno Tumbakoviću
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi