"Greškama rivalu olakšali put do pobjede"

Trener Slavije Dragan Bjelica

"Greškama rivalu olakšali put do pobjede"

D. Banović

Fudbaleri Slavije su priredili neprijatno iznenađenje svojim navijačima porazom od Budućnosti na domeć terenu.

"Nismo ni izbliza odigrali kao što je to bio slučaj u mečevima u kojima smo pobjedili Slobodu i Sarajevo. Igračiovu utakmicu nisu shvatili ozbiljno. Na sve to nismo iskoristili svoje šanse, pa se i nervoza uvukla u naše redove. Sve je to rezultiralo gostujućim pogotkom Ikanovića u finišu prvog poluvremena", kazao je Dragan Bjelica, trener FK Slavija, dodavši:

"Već u otvaranju drugog dijela utakmice Budućnost je udvostručila prednost i čini se da je to bio prelonmi trenutak meča. Mi nismo uspjeli da se vratimo. Greškama smo rivalu olakšali put do pobjede".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti