Griezmann Messiju: Bio si mi primjer u svemu

Francuz se oprostio od Argentinca

Griezmann Messiju: Bio si mi primjer u svemu

E. Škorić

Antoine Griezmann se također oprostio od Messija na svom Instagram profilu nekim emocionalnim riječima u kojima potvrđuje da mu je Argentinac bio primjer.

Messijev odlazak pogodio je sve u Barceloni, a saigrači se već dva dana opraštaju od Argentinca, koji će već u utorak biti predstavljen u Parizu kao veliko PSG-ovo pojačanje koje je stiglo iznenada.

On se dogovorio sa francuskim velikanom, dobit će 40 miliona eura za 2+1 ugovor, 30 miliona bonusa i ko zna šta sve još...

"Jedino mogu da kažem ono što misli svaki ljubitlej nogometa - HVALA! Hvala ti na svemu što si učinio za Barcelonu, za ovaj grad i klub. Sve si promijenio. Siguran sam da se ne opraštamo, već da se vidimo kasnije i da će te put ponovo dovesti u Barcelonu", napisao je Antoine Griezmann, Messijev donedavni saigrač.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Želim ti sve najbolje, da ti i tvoja porodica budete sretni gdje god otišli. Vrlo mali broj ljudi zna što je to biti Messi i bio si mi primjer u svakom pogledu", dodao je Francuz.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi