Griezmann rekao čelnicima Atletica da želi da ide?
Foto: EPA

Situacija se ponovo promijenila

Griezmann rekao čelnicima Atletica da želi da ide?

Endin Čaušević

Saga oko odlaska francuskog napadača Antoinea Griezmanna iz Atletico Madrida danas je dobila novi nastavak.

Već nekoliko mjeseci se špekuliše da će Griezmann napustiti Atletico Madrid i da će svoju karijeru nastaviti u Manchester Unitedu. Francuski reprezentativac je bio veoma oprezan u svojim izjavama, te nije želio otkriti da li će ovog ljeta napustiti Atletico ili će ostati.

Međutim, španski mediji su danas prenijeli da je situacija po tom pitanju veoma jasna. Navodno, Griezmann je poručio čelnicima Atletico Madrida da želi napustiti klub ovog ljeta jer želi da ide negdje gdje će osvajatiti titule. Naravno, ukoliko se ovo ispostavi tačnim Grezmanna ćemo najvjerovatnije od naredne sezone gledati u dresu Crvenih đavola.

Francuz je prije nekoliko dana za medije izjavio da je Atleticov cilj ove sezone bio da završi treći u La Ligi, ali da su igrači željeli mnogo više. Griezmann je nezadovoljan tim odnosom jer je njegov cilj da osvaja trofeje, a ne da se zadovoljava mjestom iza Real Madrida i Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi