Grković iz Splita u Metalleghe BSI

Pojačao zadnju liniju bh. premijerligaša

Grković iz Splita u Metalleghe BSI

Samir Mlaćo

Nakon Elvedina Aletića, Stanoje Jovanovića i Antonia Vidovića, NK Metalleghe BSI danas je pojačao i dojučerašnji defanzivac RNK Split Toni Grković.

Ovaj 26-godišnjak danas je dogovorio saradnju sa Jajčanima, te će se pojaviti na prozivci bh. premijerligaša koja je zakazana za 13. januar.

Grković je u Split stigao iz HNK Šibenik, a prije toga je nastupao za Istru 1961, Primorac 1929, NK Mosor, Uskok te NK Imotski.

Za tim iz Splita u prošloj sezoni upisao je samo dva nastupa, jedan u HNL-u, te jedan u kup takmičenju. Grković je saradnju sa Metallhegom dogovorio do kraja sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi