Grosskreutz: Veliki smo klub, zaslužili smo prolaz

Veznjak Dortmunda nakon meča

Grosskreutz: Veliki smo klub, zaslužili smo prolaz

Midhat Šljivak

Kevin Grosskreutz je pružio jako dobru partiju u večerašnjem revanš susretu polufinala Lige prvaka protiv Reala. Ušao je u ranoj fazi utakmice umjesto Marija Goetzea, te je odigrao zaista na vrhunskom nivou.

Grosskreutz je nakon meča istakao da je njegov tim zasluženo prošao i da je Borussija veliki klub.

"Stavili su nas pod veliki pritisak, te su postigli dva gola u finišu susreta. Međutim, mi smo veliki klub i mislim da smo zaslužili prolaz u finale. Ne razmišljam još o Wembleyu. Sada samo želimo proslaviti plasman u finale, a o utakmici ćemo razmišljati sutra", rekao je Kevin Grosskreutz nakon meča.

Borussija će u finalu igrati protiv pobjednika meča između Barcelone i Bayerna gdj enjemački tim ima velika četiri gola prednosti iz prvog susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.