Grosso: Gol Udineseu je nekako poseban
Grosso pogodio na asistenciju Caceresa

Junak Juventusa

Grosso: Gol Udineseu je nekako poseban

E. Škorić

Branič Juventusa, Fabio Grosso, odigrao je desetak utakmica ove sezone za Juventus, a svoj prvijenac postigao je jučer na Delle Alpiju Udineseu. Upravo taj pogodak Staroj dami donio je važnu pobjedu.

Početkom drugog dijela Poulsen je dugom loptom pronašao na desnoj strani Caceresa, ovaj dobro ubacio u peterac a Fabio Grosso pogodio za vodstvo Juventusa i na kraju važnu pobjedu.

"Ovaj gol mi je donio toliko emocija. Najviše od svega, zbog činjenice da nam je osigurao tri boda", kazao je Grosso za službenu Juventusovu stranicu (juventus.it).

"Stvarno je bio nekako poseban, kao branič sam pogodio na asistenciju drugog štopera. Nakon što sam postigao pogodak, htio sam odmah zagrliti Martina Caceresa, jer polovica zasluga ide upravo njemu. Ova pobjeda nas je ostavila u utrci za Interom".

Grosso se sredinom sedmice vraća nazad u Francusku, ovaj put njegov Juventus suprostavit će se sa Bordeauxom u 5. kolu grupne faze Lige prvaka.

"Bordeaux? Znam najbolje stadion i kakva tamo atmosfera vlada. Opasna su momčad i pokazali su nam to već jednom. Ne znam hoće li im neko od igrača nedostajati, jer je ostalo još tri dana do utakmice, ali u svakom slučaju mi moramo misliti samo o sebi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.