Grujić: Portugal je iskoristio svoje šanse

Vezista Srbije nakon poraza

Grujić: Portugal je iskoristio svoje šanse

D. Vejo

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije poražena je na startu Eura u Poljskoj od selekcije Portugala rezultatom 2:0.

Imali su Orlići svoje šanse koje nisu iskoristili, a potom ih je iskusni protivnik kaznio novim golom i tako meč mirno priveo kraju.

Sreća je večeras okrenula leđa Marku Grujiću, vezisti Liverpoola, koji je u 58. minuti susreta sa Portugalom, glavom pogodio stativu.

"Nije baš realan rezultat u odnosu na to što smo pokazali na terenu. Igrali smo dobro, imali svoje šanse, ali nije išlo. Pogled na statistiku govori da smo imali isti broj kornera, faulova, udaraca na gol, međutim, izgubili smo 2:0. Iskoristili su svoje šanse", poručio je Grujić.

Srbija naredni meč igra sa Španijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi