Grujić: Želim pobjedu na povratku u Borac

Vladan Grujić optimista

Grujić: Želim pobjedu na povratku u Borac

Derbi protiv Željezničara za Borac dolazi u najgorem mogućem trenutku, jer nemaju pravo na kiks. Moraju Banjolučani da idu na pobjedu, jer svaki drugi rezultat bi ih udaljio od mjesta koja vode na međunarodnu scenu. Momčad će biti jača za Kantara, Maletića i Grujića koji nisu igrali u Gradačcu, ali koji će biti u početnoj postavi.

"Uželio sam se derbija i nadam se da ću svoj povratak u Borac zasladiti pobjedom i osvajanjem tri boda. I pored svih problema smatram da smo mi u prednosti i da smo kvalitetniji od protivnika. To moramo i dokazati na terenu", rekao je Vladan Grujić, koji nekad bio i igrač Sarajeva.

 

Trener Slobodan Starčević nema nikakvu dilemu i na teren će od prvog minuta poslati one najbolje igrače.

 

"Ovaj derbi je prilika da otvorimo seriju dobrih rezultata. Borac ima jak i moćan sastav u ovom trenutku i ova utakmica će biti pravi test. Vjerujem u svoje momke i nadam se da će na terenu pružiti maksimum i ako to urade onda neće biti problema, pobjedit ćemo", rekao je Starčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Utakmica između Borca i Željezničara igrat će se u subotu od 17 sati u Banjoj Luci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti