Grujić: Želim se još više dokazati

Fudbaler Liverpoola nakon dolaska u klub

Grujić: Želim se još više dokazati

D. Vejo

Fudbaleri Liverpoola otputovali su u SAD kako bi odradili drugi dio priprema za novu sezonu u Premiershipu.

Među onima koji za sada pravda transfer je i Marko Grujić. Novopočeni član tima sa Anfielda u dva susreta koja je odigrao, postigao je isto toliko pogodaka. Međutim, mladi igrač ne krije zadovoljstvo dosadašnjom formom.

"U dvije utakmice koje sam odigrao postigao sam po gol. Na jedan sjajan način sam otvorio debi ali i drugi meč koji sam igrao. Presrećan sam dolaskom u Liverpool. Sa svim saigračima stupio sam u drugarski odnos, te mi puno pomažu u svakom smislu. Nadam se da ću nastaviti sa dobrim partijama u dresu Redsa", rekao je za inostrane medije, Marko Grujić.

Srbijanski fudbaler do sada je odigrao dva meča, te je bio jedan od ključnih igrača tokom istih.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti