Grupa navijača Željezničara se okupila ispred stadiona i pjesmom podržala svoj tim

Plavi igraju pripremni meč protiv Veleža

Grupa navijača Željezničara se okupila ispred stadiona i pjesmom podržala svoj tim

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Željezničar i Velež danas igraju na Grbavici prvu pripremnu utakmicu pred novu sezonu Premijer lige.

Utakmica na Grbavici trebala je početi u 18:30 sati, ali je odlučeno da se početak malo pomjeri zbog visoke temperature koja je danas u Sarajevu.

Također, iz tabora Željezničara su saopštili danas da će se utakmica igrati pred praznim tribinama zbog epidemiološke situacije u našoj zemlji.

No, grupa navijača Plavih pronašla je način da pruži podršku svom timu. Oni su se okupili ispred sjeverne tribine, te su svojom pjesmom pokazali igračima Želje da imaju podršku bez obzira na sve.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Izisao sam sa stadiona kada sam cuo ovo arlaukanje grupice narkomana bez mozga koje nas pohlepni gazda preko onog dilera kojeg oni zovu VODJA koristi za zastrasivanje igraca kada traze neka svoja prava ili posteno zaradjeni novac.
6 9
Fcs
SARAJEVO ŠAMPION!!!
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi