Gruzijci optužuju Kaladzea za izdaju
Kaladze se našao u teškoj situaciji

Teške optužbe Gruzijaca

Gruzijci optužuju Kaladzea za izdaju

Nakon što je u utakmici kvalifikacija za SP između Gruzije i Italije postigao dva autogola, gruzijski reprezentativac Kakha Kaladze našao se na meti gruzijskih medija.

Gruzijski mediji optužuju igrača Milana da nikada i nije igrao za reprezentaciju onako kao što je to činio za Milan, dok opet drugi idu još dalje optužujući ga za namjernu izdaju. 

Ova nam priča možda zvuči i poznato ako se samo vratimo malo unazad pa se sjetimo natpisa naših medija na račun Hasana Salihamidžića, koji je također optuživan da s većim zalaganjem igra za Bayern nego za reprezentaciju. 

Jedan novinar je napisao vrlo zanimljivu izjavu u jednom listu. Prema njegovom mišljenju Kaladze je Gruziji vratio samo ono što je ona njemu dala, aludirajući na situaciju od prije tri godine kada mu je u Gruziji kidnapovan brat, a iz gruzijskog saveza ni iz državne vlade mu niko nije pomogao, nego je pomoć dobio od Milana. 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti