Guardiola: Hart je prvi golman, ali...

Novi strateg Cityja o golmanu

Guardiola: Hart je prvi golman, ali...

D. Vejo

Novi strateg Manchester Cityja vrijedno radi na dovođenju novih imena u redove Građana.

U posljednjih nekoliko dana sve više se priča o tome kako će u City stići novi čuvar mreže. Povodom tih špekulacija, oglasio se i novi trener.

"Hart je trenutno prvi golman ekipe. U potrazi smo za još nekim imenima koji bi mogli biti konkurencija na golu Englezu. Vidjet ćemo tokom prelaznog roka da li ćemo uspjeti u namjeri da ostvarimo transfer na tom polju", rekao je za inostrane medije Španac, Pep Guardiola.

Da li će Englez ostati broj jedan, vidjet ćemo.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi