Guardiola iznenadio Wengera

Guardiola iznenadio Wengera

Menadžer Arsenala Arsene Wenger priznao je da ga je iznenadio odlazak Pepa Guardiole u Bayern.

Nekadašnji trener Barcelone zamijeniće Juppa Heynckesa na Allianz Areni na ljeto ove godine, a Wenger tvrdi da se Pep raspitivao o Premier ligi u koju namjerava doći u budućnosti.

"Pep me pitao nekoliko puta o Premier ligi, a i rekao mi je nekoliko puta da bi volio doći u Premiership, tako da me iznenadilo kada sam vidio da je otišao u Njemačku", rekao je Wenger, pa dodao:

"Ipak, iskreno, Bayern je veoma interesantan klub. Njemačka ima dobru ligu i razumijem njegovu odluku. Fudbal budućnosti će se igrati u Njemačkoj, u tom sam siguran", rekao je menadžer Arsenala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.