Guardiola novi selektor Rusije?

Pep danas stiže u Moskvu

Guardiola novi selektor Rusije?

Doskorašnji trener Barcelone, Pep Guardiola navodno bi ovih dana trebao potpisati preliminarne ugovore po kojima će postati novi selektor reprezentacije Rusije.  

41-godišnji trener je na kraju ove sezone napustio redove katalonskog giganta te je izjavio da će se na neko vrijeme povući iz fudbala. Ipak, čelnici dosta klubova mu ne daju mira i žele da ga vide na klupi svoje ekipe. Međutim ovo je prvi put otkako je napustio Barcelonu da  jedna reprezentacija želi Guardiolu za svog selektora.

 

Kako navodi ruski sportski list, Sport-Express, Guardiola bi u Moskvu trebao stići danas na prve pregovore, oko preuzimanja mjesta Dicka Advocaata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.