Guardiola odmara Messija

Primera, 4. kolo

Guardiola odmara Messija

Adnan Beganović

U okviru 4. Kola španjolskog fudbalskog prvenstva večeras su na programu dvije utakmice. Sevilla je domaćin Mallorci, dok Barcelona ide u goste Racingu, a trener katalonskog kluba, Pepe Guardiola, najvjerovatnije će u Santanderu odmoriti Messija.

Španjolski mediji navode da će Guardiola izvršiti neke rotacije u momčadi kako bi nosioce igre odmorio, a jedan od onih koji prema navodima tih istih medija neće večeras igrati je Lionel Messi.

Barcelona je u prva tri kola upisala isto toliko pobjeda, a u prošloj sezoni je na gotovanju u Santanderu slavila s 2:1, a oba pogotka za katalonsku momčad postigao je argentinski čarobnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.