Guardiola poslao Gabriela Jesusa u Barcelonu

U dobrim je rukama

Guardiola poslao Gabriela Jesusa u Barcelonu

E. Čaušević

Brazilski napadač Gabriel Jesus zbog povrede ligamenata koljena morat će odusutvovati s terena najmanje mjesec dana.

Gabriel Jesus se povrijedio na meču protiv Crystal Palacea, ali na svu sreću povreda ligamenata nije ozbiljna kao prošle godine kada je tri mjeseca bio van terena. Pep Guardiola je potvrdio da Brazilca neće biti barem mjesec dana i da ne želi žuriti s njegovim povratkom na teren.

Dobre vijesti su što Gabriel Jesus ne mora na operaciju, no za svaki slučaj morat će ići na redovne preglede kako bi se pratio njegov oporavak. Brazilac je danas otputovao u Barcelonu gdje će posjediti doktora Ramon Cugata koji je specijalist za povrede koljena.

Da svom napadaču želi sve najbolje Guardiola je pokazao i ovim potezom jer je uspio da dogovori pregled kod svog dobrog prijatelja u Barceloni. Cugata je pokazao da zna svoj posao jer su česti gosti kod njega bili Ilkay Gundogan i Benjanim Mendy koji su također posjetili ovog doktora.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi