Guardiola poziva na oprez pred revanš protiv Bristola

Trener Manchester Cityja

Guardiola poziva na oprez pred revanš protiv Bristola

Fudbaleri Manchester Cityja pobijedili su sinoć na domaćem terenu Bristol City sa 2:1 u okviru prve utakmice polufinala Carabao Cupa. 

Građani su uspjeli da slave pobjedu uprkos tome što su bili u rezultatskom zaostatku, a njihov trener Pep Guardiola, iako je bio zadovoljan konačnim ishodom, pozivao je na oprez nakon meča.

"Moji igrači su bili fantastični i pokazali su da se nikada ne predaju i igraju do kraja. Pobjeđujemo u velikom broju utakmica u posljednjim minutama jer se ne predajemo", rekao je Pep i nastavio:

"Čestitao sam treneru Bristola nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, njegov tim je bio fantastičan iz velikog broja razloga. Mogu igrati, brzi su, tačno znaju šta treba da rade. Bit će nam teško u Bristolu. Svaki tim može da napravi probleme".

Podsjetimo, revanš susret između ova dva rivala igra se 23. januara.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi