Guardiola pred Dinamo ostao bez "mozga" ekipe

Problemi za City večeras

Guardiola pred Dinamo ostao bez "mozga" ekipe

E. Škorić

Jedan od ključnih igrača propustit će duel Manchester Cityja i Dinama.

City u drugom kolu Lige prvaka večeras od 21h dočekuje Dinamo i naravno ogroman je favorit, iako je jasno da će Pepu Guardioli nedostajati nekoliko bitnih igrača iz prve postave.

Danas je potvrđeno da Pep ne može da računa ni Kevina De Bruynea, ove sezone jednog od glavnih igrača, koji je od početka konstantno dobar, pa često i prevaga na tereu.

Naravno, i bez De Bruynea je City u pol poziciji kada je bitka za tri boda večeras u pitanju, mada bi izostanak Belgijanca i nekoliko defanzivaca mogao biti itekako važan.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nije.suplja
Mrs budale novinarske
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi