Guardiola: Prezadovoljan sam igrom

Primera Division

Guardiola: Prezadovoljan sam igrom

Pep Guardiola je bio prezadovoljan igrom i rezultatom svojih igrača nakon sinoćnje pobjede protiv Villarreala kojom su došli korak bliže osvajanju naslova prvaka Španije.

„Mislim da su u Real Madridu bili mnogo sretniji nakon srijede nego večeras. Nakon ispadanja od Intera smo smogli snage da se vratimo i odigramo dobro protiv izuzetno dobrog Villarreala“, rekao je nakon utakmice Guardiola.

„Nikad ne znate kako će tim reagovati u ovakvim situacijama, ali ovaj put sam znao da ćemo se vratiti u dobrom ritmu. Odigrali smo dobro, posebno u prvom poluvremenu i moram priznati da sam zadovoljan“, kaže Pep Guardiola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.