Guardiola: Tottenham je bio bolji tim

Strateg Cityja nakon poraza

Guardiola: Tottenham je bio bolji tim

D. Vejo

Sedmo kolo Premiershipa donijelo je sjajan meč na White Hart Laneu, a gdje su snage odmjerili Tottenham i Manchester City.

Domaćin je slavio rezultatom 2:0 i tako nanio prvi poraz Građanima ove sezone. Svoje viđenje današnjeg susreta, kazao je i strateg Cityja.

"Tottenham je zasluženo slavio. Mora se priznati da su bolji tim, što govori i rezultat. Nismo bili svoji. Svoju igru uspostavili smo u posljednjih 20 minuta, ali to nije bilo dovoljno da dođemo do nekog povoljnijeg rezultata", kazao je nakon meča trener Građana, Pep Guardiola.

Priliku da poprave učinak, fudbaleri Cityja imat će u narednom kolu kada dočekuju ekipu Evertona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti