Guardiola:Barca bi Zlatana učinila moćnijim

Guardiola:Barca bi Zlatana učinila moćnijim

A. Beganović

Osim vjerovatnog prelaska Kake iz Milana u Real, u fudbalskom svijetu sve više se potencira još jedna priča, dolazak Zlatana Ibrahimovića u Barcelonu.

U Španiji i Italiji su procurile informacije koje govore da je predsjednik Intera Massimo Moratti boravio u najvećem katalonskom gradu gdje se sastao s prvim čovjekom Barcelone i razgovarao o oventualnom transferu švedskog napadača.

Tragom ove priče španjolski novinari upitali su Guardiolu  da li će Ibrahimović potpisati za Barcelonu:

"Tek ćemo vidjeti šta će se događati, priča se tek zakotrljala. Znam samo da je Barcelona tim koji pojedinca čini još boljim. Zato bi, primjerice, Ibrahimović još više napredovao da dođe kod nas. Jednostavno, Barca bi Zlatana učinila još moćnijim.


 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.