Guarin povrijeđen

Guarin povrijeđen

Fredy Guarin, veznjak kolumbijske reprezentacije, će po svemu sudeći propustiti jako važnu utakmicu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine, kada će njegova Kolumbija igrati protiv Argentine.

Ovaj sjajni veznjak je zadobio povredu koljena u sinoćnjoj utakmici protiv Venecuele, a u 11. minuti se upisao u strijelce.

"Fredy neće moći igrati protiv Argentine. Vidjećemo ko će zauzeti njegovo mjesto.", kratko je prokomentarisao selektor Kolumbije, Leonel Alvarez.

Također, ova povreda će kolumbijskom selektoru napraviti još više problema, jer su od prije povrijeđeni Radamel Falcao i Carlos Sanchez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.