Guerrero produžio sa Hamburgom

Guerrero produžio sa Hamburgom

Peruanski reprezentativac Paolo Guerrero potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa ekipom Hamburga, saopšteno je iz ovog bundesligaša.

Guerrero je prošle sezone igrao veoma malo, nakon što je u septembru pokidao ligamente koljena, a potom dugo odlagao povratak iz Perua zbog straha od letenja. Ubrzo po povratku suspendovan je zato što je bocom gađao navijača, pa je propustio posljednjih pet utakmica sezone.

Vijest o produženju saradnje sa Guerrerom Hamburg je objavio na predstavljanju novog trenera ekipe Armina Veha, koji je potpisao dvogodišnji ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.