Guidetti: Dolazak u Lazio je ono što želim

Lulić dobija novog saigrača?

Guidetti: Dolazak u Lazio je ono što želim

A. Haznadarević

Švedski napadač John Guidetti, koji se vratio sa posudbe u Manchester City, mogao bi ubrzo postati saigrač našem Senadu Luliću u rimskom Laziju.

Guidetti je talentovani napadač kojeg često nazivaju nasljednikom Zlatana Ibrahimovića, no s obzirom na to da mu je tek dvadeset godina, Manchester City, koji je vlasnik njegovog ugovora, ne može mu garantovati mjesto u timu, s obzirom na ogroman broj vrhunskih napadača.

Stoga bi mladi Guidetti mogao biti ponovo poslan na posudbu, ito u Lazio koji je pokazao najveće interesovanje za njegove usluge.

"Dolazak u Seriju A je apsolutno nešto što želim, a dolazak u Rim bi za mene bila predivna vijest. Otvoren sam za opciju s Lazijom, ali treba tek vidjeti da li postoji mogučnost dogovora dva kluba", rekao je mladi napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.