Guidolin: Rezultat je dobar, ali realizacija baš i ne

Trener Udinesea nakon utakmice

Guidolin: Rezultat je dobar, ali realizacija baš i ne

Dino Kurbegović

Francesco Guidolin, trener Udinesea, nije u potpunosti zadovoljan realizacijom svojih igrača.

Gosti iz Udina slavili su u Zenici rezultatom 3:1 protiv Širokog Brijega. Imali su 3:0 na poluvremenu, a u drugih 45 minuta propustili su nekoliko dobrih pozicija. 

"Prvo poluvrijeme smo odigrali dosta dobro. Na početku i prije same utakmice postao je strah budući da nismo dobro poznavali ekipu Širokog, ali kako je utakmica odmicala, bili smo sve bolji i bolji. Široki je dao sve od sebe u današnjoj utakmici, ai jednostavno bili smo mnogo bolji i ne mogu biti zadovoljan realizacijom u napadu, budući da smo propustili veliki broj izglednih prilika", rekao je Guidolin, dodavši:

"U konačnici zadovoljan sam rezultatom koji nam pred revanš daje velike šanse da prođemo dalje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.