Gujić: Sarajevo može mnogo bolje odigrati

Gujić nakon Hiberniansa

Gujić: Sarajevo može mnogo bolje odigrati

Midhat Šljivak

Pojačanje Sarajeva u ovom prelaznom roku Boris Gujić nije zadovoljan igrom svog tima na Malti gdje su u četvrtak izabranici Dragana Jovića remizirali sa Hiberniansom 4:4 u uzvratnom susretu Evropske lige.

Gujić smatra kako tim s Koševa može mnogo više od prikazanog, te da nisu odigrali kako najbolje znaju.

"Naravno da rezultat 4:4 nije zadovoljavajući. Mislim da nismo odigrali na onom nivou na kakvom znamo i nema nikakvog opravdanja za ovo što smo uradili u ovoj revanš utakmici. Mislim da protiv ekipe Levskog moramo biti mnogo ozbiljniji na terenu", rekao je Gujić.

Ovaj 25-godišnji fudbaler je dodao kako i on sam snosi dio odgovornosti za četiri primljena gola.

"Što se tiče moje igre, ja sam dio te odbrane koja je primila četiri gola i snosim dio odgovornosti", dodao je Gujić.  

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije