Gündogan odbio novi ugovor sa BVB-om, seli u Manchesterom?

Bez dogovora

Gündogan odbio novi ugovor sa BVB-om, seli u Manchesterom?

Vezni fudbaler Borussije Dortmund Ilkay Gündogan odbio je produžiti ugovor sa Milionerima, te će prema pisanju engleskog Daily Maila na ljeto najvjerojatnije pojačati redove Manchester Uniteda. 

Gündogan nije prihvatio ponudu da sadašnji ugovor, koji mu ističe 2016. godine, produži na još dvije sezone i BVB će morati da ga pusti, kako bi ipak naplatio određeno obeštećenje.

Kako se navodi, menadžer Uniteda Louise van Gaal, spreman je da plati 20 miliona eura i dobije trku sa Arsenalom. 

U posljednjih godinu dana Gündogan je imao dosta problema sa povredama, zbog čega je propustio i Mundijal u Brazilu, a ove sezone odigrao je samo 12 utakmica i postigao jedan gol. Toko svoje karijere Gündogan je nosio dres Bochum i Nürnberg, dok je za reprezentaciju Njemačke odigrao osam utakmica i postigao dva gola.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.