S priprema u Heiligenkreuzu

Gušo: Imamo kvalitet za prolaz dalje

A. Beganović

"Uslovi su dosta dobri, istina na početku smo imali malih problema sa visokom temperaturom, no već danas je dosta bolje", za SportSport ba je istako trener golmana FK Željezničar, Adnan Gušo.

Golmani, kao uostalom i cijela ekipa aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, sjajno rade na austrijskim i mađarskim terenima.

 

"Radi se dosta dobro, mislim da ste i vi to primjetili. Nemam nikavih primjedbi na rad golmana, momci su svjesni toga šta pripreme predstavljaju i doista sam prezadovoljan. Antolović je novi, ali kao da je već godinama zajedno s nama, uostalom novopridošlice su u našem klubu uvijek bilev primane na fantastičan način", istako je Gušo, te se osvrnuo na nadolazeće susrete sa Mariborom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Pratimo Maribor, šef je gledao slovenačku ekipu u duelu sa Lokomotivom, pa sam siguran da ćemo iskoristiti sve njihove slabosti. Dvomeč sa Mariborom nam mnogo znači jer u slučaju prolaza imali bisno još najmanje četiri evropske utakmice. Nadamo se prolazu, uostalom sportisti smo i ne bi bilo dobro da ne mislimo tako. Momčad je ostala na okupu i mislim da imamo kvalitet za prolaz dalje", zaključio je Gušo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.