Nagrada u pravim rukama

Gušo zasluženo proglašen najboljim golmanom PL

A. Beganović

Za najboljeg golmana Premijer lige u sezoni 2011/2012 stručni novinarski žiri proglasio je čuvara mreže prvaka i osvajača Kupa Bosne i Hercegovine, Adnana Gušu.

U protekloj sezoni Željezničar je osvojio dvostruku krunu, a jedan od najzaslužniji za dobre rezultate Plavih je iskusni čuvar mreže Adnan Gušo, koji je očekivano proglašen za najboljeg golmana Premijer lige.

"Želim se zahvaliti svojim saigračima bez kojih sigurno ne bih dobio ovu nagradu", kratko je na svečanoj manifestaciji istakao Gušo, dok je nakon završteka iste dodao:

"Nisam se pokajao što sam stigao sa priprema u Međugorju. Vidio sam neke drage ljude i doista sam uživao. Lijepo je biti najbolji u svojoj državi, a vama želim čestitati na ovome što radite. Mnogo to znači za bh. fudbal, posebno za igrače koji igraju u Premijer ligi."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.