Gustavo ipak zanimljiv Elfu

Hoće li Brazilac zaigrati za Njemačku?

Gustavo ipak zanimljiv Elfu

Edmir Škorić

Ovozimsko pojačanje minhenskog Bayerna, Brazilac Luiz Gustavo, prije dva mjeseca kazao je kako bi volio zaigrati za njemačku nogometnu reprezentaciju, a to bi se uskoro moglo i dogoditi.

Gustavo je nedavno prešao iz Hoffenheima u Bayern, zbog čega je otkaz dao i trener Hoffenheima Ralf Ragnick. Brazilac, po prirodi defanzivni vezni igrač, ranije je već izrazio želju da obuče dres Elfa.

"Ako ga je Bayern već toliko platio očito da je riječ o kvalitetnom igraču. Razgovarat ćemo s njime i s Bayernom, to što se smatra Nijemcem vrlo je važno", ističe sportski direktor njemačke reprezentacije i nekadašnji reprezentativac Oliver Bierhoff.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti