Guti pregovara sa Getafeom

Guti pregovara sa Getafeom

Guti je veoma blizu povratka u Španiju nakon što je raskinuo ugovor sa Bešiktašem. Iskuni veznjak pregovara sa Getafeom.

Iskusni Španac od utorka je bez kluba od kada je raskinuo ugovor sa turskim timom, a odmah nakon toga rekao je da bi se vratio u Španiju.

Odmah je reagovao Getafe i počeo pregovore sa Gutijem. Također i bogata Malaga je zainteresovana za usluge bivše zvijezde Real Madrida.

Međutim, Guti će vjerovatno prihvatiti ponudu Getafea, koji je trenutno na 14. poziciji španskog prvenstva, jer će tako biti bliže svojoj porodici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.