Gutović podnio ostavku

Slavija ostala bez trenera

Gutović podnio ostavku

Prema još uvijek nezvaničnim informacijama šef strucnog staba Slavije, Milan Gutovic, podnio je ostavku danas u prijepodnevnim satima iz kako je naveo razloga privatne prirode.

Podsjećamo da je Gutović na mjesto šefa došao pred početak priprema za ovu takmičarsku sezonu Premijer lige u koju je Slavija ušla sa veoma podmlađenim sastavom i kao cilj istakla opstanak u ligi.

Slavija je pobjedom otvorila sezonu, porazivši Slobodu na svom terenu pa je još više neshvatljiv potez Gutovića, koji se već nalazi u Novom Sadu ali se još nije obratio rukovodstvu i iznio prave razloge.

Ekipu će sa klupe u nedeljnom derbiju protiv Sarajeva predvoditi prvi pomoćnik Dragan Bjelica, koji je uvjeren da njegova ekipa zalaganjem i borbenosću može do bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti