Gutović: Prva utakmica je uvijek neizvjesna

Slavija domaćin Slobodi

Gutović: Prva utakmica je uvijek neizvjesna

Edmir Škorić

Nakon što su jučer odigrana četiri susreta 1. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine, danas je u Istočnom Sarajevu na rasporedu duel Slavije i Slobode.

"Mislimo na pobjedu i to je naš jedini cilj pred današnju utakmicu. Prva prvenstvena utakmica je uvijek neizvjesna. Ulazimo maksimilno ozbiljno u ovaj meč, respektujemo protivnika iz Tuzle, ali vjerujem da ćemo zadržati čitav plijen", kazao je šef stručnog štaba Slavije Milan Gutović za SportSport.ba, te dodaje:

"Veoma dobro znate da smo u ljetnom prelaznom roku ostali bez skoro svih standarnih igrača. Tek je kapiten Bojan Regoje ostao i prema tome nas očekuje težak zadatak. Ne samo u današnjoj utakmici sa Slobodom, već i sa svim nadolazećim. Pokušat ćemo nešto iskombinirati sa mladim igračima. Vjerujem da uz puno zalaganja možemo trijumfovati nad Slobodom, te na kraju sezone izboriti opstanak u Premijer ligi, što su i naše ambicije."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.