Gutović sve bliži povratku

Slavija još traži trenera

Gutović sve bliži povratku

D. Banović

Uprava Slavije još uvijek nije riješila pitanje šefa stručnog štaba, a kako sad stvari stoje, postoji mogućnost da se u klub vrati i Milan Gutović.

Ovaj trener je ekipu vodio u pobjedi od 1:0 protiv Slobode u 1.kolu Premijer lige, a onda je dan prije meča sa Sarajevom podnio ostavku.

Predsjednik Slavije, Gojko Drašković je već razgovarao sa Slavišom Božičićem i Darkom Nestoorovićem. Činilo se da će jedan od ova dva trenera da preuzme ekipu, ali sad se pojavila mogućnost da se vrati Gutović.

Upravni odbor je trebalo da zasjeda u srijedu i da donese odluku o tome ko će biti novi trener, ali sad je ponovo došlo do promjene, pa će se ova sjednica održati u subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.